۱

ابتدا خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

۲

فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پایین به مدت نیم ساعت قرار داده تا کاملا برشته و ورقه شود.

۳

سینی را از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود.

شیرینی ناپلئونی

فر ,درجه ,مدت ,کاملا ,سینی ,ورقه ,به مدت ,کنید و ,تا کاملا ,نیم ساعت ,مدت نیم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دستگاه سانترال پاناسونیک دانلود بهترین های کامپوتر و موبایل دانلود کتاب دانلود برای شما الساکو خبرنامه اختصاصی معماری و سازه ایران و جهان ایستگاه پرواز roham میرممد شرکت افشار
دزدگ