۱

ابتدا خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

۲

فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پایین به مدت نیم ساعت قرار داده تا کاملا برشته و ورقه شود.

۳

سینی را از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود.

شیرینی ناپلئونی

فر ,درجه ,مدت ,کاملا ,سینی ,ورقه ,به مدت ,کنید و ,تا کاملا ,نیم ساعت ,مدت نیم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


kmersad مطالب اینترنتی اگه دوس داری php یاد بگیری همراه من باش معرفی کالا فروشگاهی حامیان سوپر اپلیکیشن روبیکا Rhonda's info blognews7 kala-darsi Jerry's memory فان باران | سایت تفریحی و سرگرمی | باران چت | چت باران